Yeni Film

Karadayı Dizisinin Oyuncuları Hakkında

Mehmet Bozdoğan Kimdir ?
Başarılı ve yakışıklı oyuncumuz ‘Mehmet Bozdoğan‘ sonradan dahil olduğu ‘Karadayı‘ dizisi için kendisine hayırlı olsun diyoruz ve kendisini dilerseniz size biraz hatırlatalım ve detaylı bilgi sunalım, Öncelikle kendisini hala devam eden diziden tanıyorsunuz ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki‘ dizisinde oyuncu olan ve başarılı bir performans sergileyen oyuncumuz bundan böyle Karadayı dizisi için elinden geleni yapacaktır. Ayrıca Karadayı dizisinde Mahir’in bir çok düşmanı bulunuyordu, bir yenisi daha eklendi Mehmet Bozdoğan, Mahir’in düşmanlarından birini canlandıracaktır. Kendisine yeni dizisinde başarılar diliyoruz ve detaylı bilgilerini aşağıda paylaşıyoruz…



Karadayı Dizi Oyuncu Cenan Çamyurdu’ (Avukat Erdal) Kimdir?
Usta oyuncumuz ‘Cenan Çamyurdu‘ Atv ekranlarında ‘Karadayı‘ dizisi oyuncu kadrosunda yer alan usta oyuncumuz dizimizde ‘Avukat Erdal’ karakterini canlandırıyor. Aynı zamanda yanında stajyer olarak gösterdiği Mahir Kara’nın akıl hocası olarak’ta bilinmektedir. Oyuncumuz daha önce bir çok projede yer almış ve son dizisi olan Karadayı’da noktayı koymuştur. Kendisi yeni dizisi Karadayı’da daha çok ön plana çıkacak ve aynı zamanda Mahir’in yine akıl hocası olacaktır.

Karadayı Dizi Oyuncusu ‘Ulaş Tuna Astepe’ Kimdir?
En çok izlenen ve sevilen ‘Karadayı‘ dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Kendisini daha önceleri başarılı dizi ve sinema filmlerinden tanıyoruz. Genç oyuncumuz dizide Mahir’in asker arkadaşını canlandıracak, ayrıca dizide kullandığı isim ‘Orhan‘ olarak biliniyor. Atv ekranlarında reyting rekorları kıran ve izlenme oranlarını çok yükselten dizimizin her bölümü olay oluyor.
 Karadayı Dizisinde Başarılı Bir Kötü Adamı Canlandıran Karakterimiz, Necdet GüneyNecdet Güney (Kötü Adam)
Mahir’in görünürde dostu olan ancak alttan alta onu yok etmeyi amaç edinmiş olan Necdet’in, hayatta kardeşi Osman’dan başka kimsesi yoktur. En yakın arkadaşı yakın zamanda yitirdiği kan kardeşi Veysel ve de İbrahim’dir. Onlarla da yetimhaneden arkadaştır. Bir tesadüf sonucunda tanıştığı Savcı Turgut, onun hayatının değişmesine neden olur. Necdet, hayatın kendisine borçlu olduğunu düşündüğünden derin bir hesaplaşma içine girmiştir. En büyük düşmanı, kendisinin yapayalnız kalmasını sağlayan patronu Dalyan Rıza’dır. Necdet, hayatın kendisinden aldıklarını bir bir geri alacaktır. Oldukça temkinli davranan bu adam her yerden ve de her taşın altından çıkar.

Songül Kara

Karadayı Dizisinde Kız Kardeş Rolünü Canlandıran Oyuncumuz Güzel İşler Çıkarıyor… Songül Kara (Kız Kardeş)
Mahir ve İlknur’un küçük kardeşi, Safiye ve Nazif’in son çocukları olan Songül, havai, aklı bir karış havada gezen genç bir kızdır. On altı yaşının tazeliği ve güzelliğiyle magazin dergilerinde gördüğü hayatlara özenir. Onun için ‘Kara’ ailesinin en yaramazıdır denilse yanlış olmaz. En az ağabeyi Mahir kadar asidir. Ancak bu asiliği, özendiği hayatın değerleriyle pekişince şımarık bir başkaldırı olmaktan öteye gitmemektedir.

 

Ayten Alev 

Karadayı Dizisinde ‘Ayten Alev’ Karakterini Canlandıran Oyuncumuzun Gözü Biraz YükseklerdedirAyten Alev
Mahir’in çocukluk arkadaşı ve sözlüsü olan Ayten, güzel, tutkulu ve hırslı bir kadındır. Hırslarını sadece istediklerini elde etmek için ve de tehlikelice kullanır. En büyük arzusu Mahir’le evlenmek olan ve de şarkıcı olmak isteyen Alev’in en büyük çatışması da aslında budur. Çünkü Mahir şarkıcı olmasını istememektedir. Oysa Ayten her zaman lüks bir yaşamın ve sahnenin hayallerini kurmuştur. Sesinin güzelliği gazino dünyasından bazı kimselerin dikkatini çekecektir.

Kibrit Yasin (Komiser) 

Karadayı Karakterlerinden ‘Kibrit Yasin’ Dizide Komiser Karakterini Canlandırmaktadır. Detayları Aşağıda Yer Almakta.Kibrit Yasin (Komiser)
Komiser Yasin, heyecanlı, kibirli, sert bir serseridir. Polis okulunu başarıyla bitirmiş, kendisine yer altı aleminde hatırı sayılır bir yer edinmiştir. Delilik derecesinde gözü karadır. Polisliğe dair değerleri olmayan bu adam, avantasını nereden alacağına bakar. Bu uğurda da her türlü pisliği örf bas edebilir ya da her türlü iftiranın altına imza atabilir. Aslında polis kimliğiyle yaşayan bir kabadayıdır.

Mahir Kara

Karadayı Dizisinde Başrol Karakter Olan ‘Mahir Kara’ Dizide Neler Yapıyor, Kimdir? Tanıyalım…Mahir Kara (Gözü Kara)
Ailesinin ve mahallenin göz bebeği, esnafın ve garibanın koruyucusu, delikanlı, mert, zeki ve gözü kara bir adamdır. 35 yaşındaki Mahir Kara, babası Nazif ile kundura yapıp satmaktadır. Annesi Safiye’nin biricik oğlu Mahir, haklı bildiği davadan asla vazgeçmeyen, hakkını soruna kadar arayan mücadeleci ve asi birisidir… Babasından aldığı eğitim gereği, hakkaniyet duygusuyla büyüyen Mahir, asla hak yemez ve etrafındaki herkese adil davranmaya çalışır. Zayıf ve kimsesiz olanları gözetir. Damarlarından akan deli kanı bilir ancak olaylar karşısında serinkanlı olmayı, adalete inanmayı tercih eder. İyi niyetli olduğu için karşısındaki insanın da ilk başta iyi niyetli olduğunu düşünmek ister. Babasından sonra aileyi ve mahalleyi sahiplenecek ve koruyacak olan Mahir, Ayten ile nişanlanmak üzeredir…

Nazif Kara (Kibar Nazif) 

Karadayı Dizisinde Efendi ve Geçmişinde Saygı Duyulan Bir Aile Babasını Canlandırıyor…

Nazif Kara (Kibar Nazif)
Gözünden sakındığı oğlu; Mahir kadar dik kafalı ve yine en az onun kadar mert bir adamdır. İnandığı değerler için yaşamış ve bu değerler doğrultusunda evlatlarını yetiştirmiştir. Karısı Safiye’nin kıymetlisi, en az öz kızı Songül kadar sevdiği ve canı gibi benimsediği İlknur’un babası, mahallenin Nazif ağabeyi namıyla Kibar Nazif, çocuklarına iyi bir baba, karısına iyi bir eş, mahalleliye karşı dürüst bir esnaf olmak için uğraşmıştır. Çalışkan, adil ve sakin bir adamdır. Gariplerin hakkını savunur onları himayesine alır. Bulunduğu ortamda huzuru sağlamak için çalışır. Yaşı kadar tecrübesi ve tevazuu benimsemiş davranışlarıyla, saygı duyulan bir adamdır. Altmışlı yaşlardadır…

Sosyal Medyada Paylaş: :

+ yorum + 2 yorum

Gerçekten güzel bilgiler olmuş, sağol admin.

Yorum Gönder

Anonim Seçerek Rahat Şekilde Yorum Yapabilirsiniz.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Dizi İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger